Recruiters

Recruiters

Als recruiter ben je continue op zoek naar geschikte medewerkers voor je opdrachtgevers. Dan is het ongelofelijk belangrijk om aan een goed netwerk te bouwen. Zoek je actief naar medewerkers uit andere EU landen? Dan kan A1-Verloning je hier goed bij helpen. Wij werven voornamelijk voor de volgende beroepsgroepen: 1. alle technisch personeel, 2. verpleegkundigen voor in de thuiszorg, 3. koks en bedienend personeel en 4. house keeping personeel.

Image

Uitzendbureau als partner

Om conform de Europese A1 regelgeving te kunnen verlonen, dienen de medewerkers die je inhuurt werkzaam te zijn voor een werkgever in het land waarin hij woonachtig is. Dat is meestal en dus ook bij ons, een uitzendbureau. Wij werken met een gerenommeerde uitzendpartner in Litouwen. Zij nemen de werknemers voor langere tijd in dienst, zorgen voor de ziektekostenverzekering en de afdracht van sociale lasten en de loonbelasting. Dit uitzendbureau werft actief medewerkers in haar eigen thuisland Litouwen maar ook in andere lidstaten van de Europese Unie zoals Roemenië, Portugal, Polen, Spanje, Litouwen, Oekraïne en Slowakije. Zo kunnen wij voor recruiters bemiddelen in het vinden van medewerkers voor hun opdrachtgevers.

Onze
kennis

+

Onze
garanties

=

Jouw
voordeel

Uitsluiten van risico's

Screening op locatie en certificeringen partner

Screening op locatie

Iedere opdrachtgever stelt eigen specifieke eisen aan hun medewerkers. Buitenlandse medewerkers moeten uiteraard ook voldoen aan dit specifieke functieprofiel. Daarom is het zaaks potentiële kandidaten goed te screenen voor je hen naar Nederland haalt. Wij screenen alle medewerkers grondig voor onze opdrachtgevers in het land van herkomst. Zo bieden we jou als recruiter een stukje meer zekerheid waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Waarborgen

Onze partner in Litouwen beschikt over alle wettelijke certificeringen en vergunningen die nodig zijn om de A1 regelgeving uit te kunnen voeren. Tevens zijn zij in bezit van alle certificeringen waarmee kwalitatief hoogwaardige uitzendorganisaties zich onderscheiden. Dit betekent dat wanneer je via A1-Verloning je buitenlandse medewerkers verloond, de kwaliteit in de hele keten gewaarborgd is. Dit zal voor je opdrachtgevers een groot verschil maken want zo lopen zij geen enkel risico op boetes en naheffingen.

Contact opnemen

Maak een afspraak voor een
intakegesprek en quickscan