Over ons

Ervaren partner in HRM

Over ons

People4all

A1-Verloning is een onderdeel van People4All, een uitzendorganisatie die 12 jaar geleden werd opgericht door Fred Blaas en Karin Roskam. People4All is gestart als een uitzendbureau gespecialiseerd in alle gastvrijheidsdisciplines specifiek binnen Horeca, Catering en Zorg. De kracht van People4All is dat wij kleinschalig en sterk gespecialiseerd zijn. Onze missie is om de perfecte match te maken tussen de behoeften van onze klanten aan goede tijdelijke medewerkers en de mensen die wij aan hun uitzenden. Dit bereiken wij door onze grote kennis van de sectoren waaraan wij mensen leveren, veel aandacht te besteden aan de wensen van onze opdrachtgevers en met hen samen te werken als een echte partner.

NowBoarding 4all

Een aantal jaren geleden is onze dienstverlening uitgebreid met Now boarding4all. Met dit platform bemiddelen wij tussen ZZP'ers en bedrijven. Wij zorgen voor continuïteit in het werk voor de ZZP's. Dit scheelt de ZZP'ers administratie en sales. Met onze digitale app kunnen ze al hun diensten makkelijk aanbieden en opdrachtgevers deze direct afnemen. Zo kunnen zij, terwijl ze aan het werk zijn, op een makkelijke manier hun diensten uitbreiden. Onze opdrachtgevers zijn met deze mensen verzekerd van een hoge mate van professionaliteit want de specialisten die wij aan hen uitlenen hebben veel kennis en ervaring en kunnen zelfstandig werken.

A1-Verloning

Als organisatie die altijd kijkt hoe we waarde toe kunnen voegen, zijn we dit jaar gestart met A1- Verloning.nl. De schaarste aan goede krachten in sectoren als bouw, infra, landbouw en industrie maakt dat er ieder jaar weer meer medewerkers worden aangetrokken uit andere EU landen. Steeds meer Nederlandse uitzendbureaus begeven zich op deze markt. Belangrijk voor opdrachtgevers is dat alles ook wettelijk goed geregeld is. Voor de uitzendbureaus is het tevens belangrijk om goede marges te behalen in een sterk concurrerende markt. Beide belangen matchen wij met elkaar door deze medewerkers te verlonen middels de Europese A1-Verloning regelgeving. Zo combineren wij ook hier een stuk kennis, specialisatie, wensen van onze opdrachtgevers in een goed partnerschap waar alle partijen beter van worden.

Contact

Ben je ook benieuwd wat A1-Verloning kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact op voor een kennismaking of om meteen een intakegesprek in te plannen. We kunnen zelfs meteen een proefberekening uit laten voeren. Lees meer over onze werkwijze op deze pagina. Wij zien uit naar onze kennismaking en een succesvolle samenwerking.

Contact opnemem

REMOVE

Zo is er een eigen Horeca & Catering Academy. Middels gerichte trainingen zorgen wij ervoor dat onze uitzendkrachten hun vaardigheden op gebied van gastvrijheid, H.A.C.C.P en verkopen op orde hebben. Zo voegen wij voor onze klanten een flink stuk waarde toe die zich dagelijks uitbetaald.

Contact opnemen

Maak een afspraak voor een
intakegesprek en quickscan